Onze draaiorgels

Onze draaiorgels zijn unieke instrumenten, die nog de nostalgie en de klank van vroeger uitstralen. De leukste liedjes zijn herkenbaar voor jong en oud en kinderen mogen natuurlijk ook even aan het orgel draaien!

Draaiorgel “Oleg Popov”

Draaiorgel Oleg Popov

Zoals u eerder al had kunnen lezen, is draaiorgeltje “Oleg Popov” mijn persoonlijke favoriet. Het is het eerste orgeltje wat ik kon aanschaffen, en na een intensieve restauratie en her-decoratie van het front, is het weer een prachtig stukje nostalgie!

Het orgeltje heeft 18 toetsen en 18 pijpjes waar de muziek uit komt. De muziekboekjes bevatten leuke meedeiners, gezellige meezingers, kinderliedjes, maar ook mooie kerstliederen en Sinterklaasmuziek!

Draaiorgeltje Oleg Popov

Dit orgeltje past door iedere deur en in iedere lift en kan daardoor zowel binnen als buiten ingezet worden.

Iedereen mag natuurlijk even draaien en misschien krijg je wel een leuke originele draaiorgeldiploma!

Neem contact op voor de mogelijkheden en vriendelijk tarieven!

“Made in Holland”

Draaiorgel made in Holland

Dit is echt een prachtig en bijzonder pierement! Met zijn Delfts blauwe beschildering is het een lust voor het oog! Vooral bij toeristische aangelegenheden zal dit orgeltje een blikvanger zijn!

Het draaiorgeltje heeft 36 toetsen en daardoor wat meer mogelijkheden qua repertoire. Hier staan de mooiste walzen, marsen, potpourri’s en hits van nu op en natuurlijk ook de bekendste Hollands liedjes!

Het draaiorgeltje is iets groter dan Oleg Popov en is een ideaal straatorgel.

1,5 meter act in Corona Tijd

1,5 meter act draaiorgeltje

In deze bijzondere tijd wilt u uw klanten wijzen op het houden van 1,5 meter afstand. Wouter Zuidema speelt een prachtig typetje: De kok met het draaiorgeltje.

Vrolijke muziek over uw markt of door uw winkelcentrum en tevens iemand die de mensen wijst op de 1,5 meter maatregelen.

Ludieke act en overal inzetbaar!

Neem contact met me op voor alle mogelijkheden en vriendelijke tarieven op de CONTACT PAGINA

NIEUWS! NIEUWS! NIEUWS!

Binnenkort komt hier meer nieuws over ons gloednieuwe grote straatorgel met trommels, toeters, bellen en accordeon! Hoe en wat? Dát is nog even een verrassing!!

Graag tot ziens!

Wouter Zuidema

Zuidema’s Draaiorgel Entertainment